Vacature tandartsassistente all round assistente Weert en Roermond

By | 28/02/2018

Functie: all round assistente

Locatie: Echt, Weert, Roermond
Waardering: Conform richtlijnen
Aantal uur: Fulltime
Plaatsing: per direct
Contactpersoon: Judith Teurlings

Bedrijfsprofiel

Onze Alexia Kliniek heeft vestigingen in Echt, Weert en Roermond. Deze moderne tandartspraktijken hebben meerdere behandelkamers, met speciale aandacht voor kinderen, ouderen en angstige patiënten. Wij zijn een praktijk waarbij de eigenaar een tandarts is en zorg daardoor voorop staat. De praktijken zijn voorzien van de allernieuwste technieken. Alle laatste technieken worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd binnen de praktijk. De medewerkers werken in teamverband en gaan respectvol met elkaar samen. Kwaliteit staat voorop. Onder de medewerkers heerst er een prettige sfeer. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met een open persoonlijkheid, ook naar de patiënten toe, die het team wil komen versterken. Affiniteit met angstpatiënten is een pre.

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze klinieken zijn we op zoek naar een all round assistente die het leuke team wil komen versterken. Ben je open en gericht op kwaliteit dan ben je van harte welkom.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de geschikte kandidaten biedt deze praktijk een prettige werkomgeving, ervaren medewerkers, een leuk team en de nieuwste technieken.

Interesse?

Neem contact op met Judith Teurlings: j.teurlings@alexiakliniek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.